Disclaimer Online Ads Support

Online Ads Support is niet aansprakelijk voor schade of dreiging van schade als gevolg van fouten of omissies in de verstrekt, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door of in verband met de verspreiding van informatie informatie via het internet, zoals storingen, onderbrekingen, fouten of vertraging in het mututal verstrekken van informatie of diensten van Online Ads Support aan u en vice versa, via een website of elke andere elektronische middelen.

Online Ads Support zal geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of idee├źn verstrekt door of namens Online Ads Support via deze website. zal geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites die een hyperlink te nemen van of naar het.

Als informatie op de website ook schriftelijk wordt verstrekt, in het geval van verschillen tussen de geschreven tekst versie doorslaggevend. geeft geen garantie tot en tijdig proces van e-mails of andere ontvangen elektronische berichten en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerking.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele eigendomsrechten, privacy, publicatie en / of communicatie in de breedste zin van het woord. U bent verantwoordelijk voor alles wat je stuurt vanaf het web.

U vrijwaart Online Ads Support, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders, handelspartners en de auteur (s) van deze disclaimer beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen ed, inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants, enz. als gevolg van derden, of gerelateerd aan uw gebruik van de website, uw inbreuk op welke wet of de rechten van derden.

Home  | Cookie Beleid  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy Policy  |  Contact   |   onlineadssupport.org   |   onlineadssupport.nl

icann    Virtuemart ico     joomla logo1    google    chrome image    AdWords     Analytics     ps    oasdesign verisign